Informovali jste se o společnosti KIPP, o různých učňovských oborech a duálních studijních oborech. Zde několik důležitých bodů týkajících se přihlášky a vzdělávání.
Jak probíhá proces podávání žádosti?
Žádost podáváte písemně nebo poštou. Poté ověříme, zda se uchazeč/uchazečka ideálně hodí na uvedený profil. U některých profesí se proto provádí malý test způsobilostí a dovedností, aby se zjistilo, zda uchazeč vyhovuje nášemu požadovanému profilu. V případě kladného výsledku se uskuteční ještě pohovor. Poté se rozhodne o smlouvě o vzdělání.
Do kdy nejpozději musím podat přihlášku?
Naše výběrová řízení obvykle začínají od srpna, tedy rok před zahájením příslušného vzdělávání. Na internetových stránkách příslušných učňovských oborů se můžete kdykoli informovat o tom, zda je možné se ještě přihlásit.
Jaké mám možnosti podat přihlášku?
1. Přihláška poštou:
Kompletní dokumenty k žádosti nám můžete zaslat klasicky poštou. Přihlášky zasílejte na následující adresu:
HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG Upínací technika - normované díly - ovládací prvky Lidské zdroje Heubergstraße 2 D-72172 Sulz (Neckar)
.
2. Přihláška e-mailem:
Pro každou pracovní nabídku máte také možnost podat žádost e-mailem.
Nezapomeňte k e-mailu přiložit všechny potřebné dokumenty ve formátu pdf (max. 10 MB). Svou přihlášku zašlete na adresu personal@kipp.com.
Které dokumenty josu k žádosti o místo zapotřebí?
Dle vaší žádosti si můžeme vytvořit první dojem. Aby byl tento dojem pozitivní, zašlete nám v uvedné lhůtě pro podání přihlášky následující dokumenty:
.
- Přihláška s požadovaným povoláním
.
- Životopis v tabulkové formě s fotografií
.
- Kopie posledních dvou vysvědčení
.
- Případné certifikáty
- Případná osvědčení o vykonané praxi
Co vyžaduje společnost KIPP od budoucích praktikantů?
Neočekáváme od vás zázraky. Kromě dobrých studijních výsledků by naši budoucí učni měli mít zejména tyto vlastnosti:
.
- vlastní iniciativu
- ochotu podávat výkony a angažmá
- spolehlivost a smysl pro zodpovědnost
- týmového ducha
- otevřenost a upřímnost
- píli a samostatnost
|